Produse pentru verde de primăvară 4 din 1 (4)

Fag – Fagus sylvatica

Fag – Fagus sylvatica

Fag european de 2 ani 2+0# 50-80 cm
PULBERE DE SPANAC BIO (Spinacia oleracea); Extract de pulbere de spanac adevărat 4:1; Adevărat - Chem2Market GmbH

PULBERE DE SPANAC BIO (Spinacia oleracea); Extract de pulbere de spanac adevărat 4:1; Adevărat - Chem2Market GmbH

Calitate: pentru alimente Partea de plantă procesată: frunză Agent de extracție: etanol și apă Substanță de suport: maltodextrină Spanacul este considerat o legumă cu frunze, bogată în vitamine, minerale și antioxidanți. Este o sursă excelentă de calciu. Produsele noastre sunt vândute cu ridicata. Pentru majoritatea produselor noastre există o cantitate minimă de comandă de 25 kg. Mostre pot fi furnizate. În plus, Plants2Market este certificat BIO și HACCP și, începând cu sfârșitul lunii septembrie 2023, este certificat inițial DIN EN ISO 9001:2015. Următoarele produse sunt, de asemenea, disponibile: Acerola Fasolea de câmp Cimbru de câmp Fasolea neagră africană Alant Acid alfa-lipoic Amla Artichocă Ashwagandha Astaxantină Valeriană Bambus Beta glucan Frunză de mesteacăn BIO Mandeleger brazilian BIO Urtică BIO
Extract de pelin pulbere 4:1 - Chem2Market GmbH

Extract de pelin pulbere 4:1 - Chem2Market GmbH

Partea de plantă procesată: Iarbă Mediu de extracție: Etanol și apă Substanță purtătoare: Maltodextrină Nume științific: Artemisia absinthium Wermutul, o plantă aromatică, este apreciat pentru substanțele sale amare și este folosit în producția de băuturi amare. Unele aplicații tradiționale sugerează că wermutul poate avea și beneficii pentru sănătate. Produsele noastre sunt vândute ca marfă en-gros. Pentru majoritatea produselor noastre există o cantitate minimă de comandă de 25 kg. Mostre pot fi furnizate. De asemenea, Plants2Market este certificat BIO și HACCP și, începând cu sfârșitul lunii septembrie 2023, este certificat DIN EN ISO 9001:2015. Următoarele produse sunt, de asemenea, disponibile: Acerola Fasole de câmp Cimbru de câmp Fasole neagră africană Alant Acid alfa-lipoic Amla Artichocă Ashwagandha Astaxantină Valeriană Bambus Beta Glucan Frunză de mesteacăn BIO Mandeleger brazilian BIO Urtică BIO Broccoli BIO
Ulei de Babassu

Ulei de Babassu

Uleiul de Babassu este obținut din nucile palmierului Babassu. Acesta provine din Brazilia, iar principalele zone de cultivare se află în America de Sud. Palmierul face parte din familia Arecaceae și crește foarte lent. Acesta produce primele fructe abia după 10 ani, poate trăi până la 200 de ani și atinge o înălțime de 30 de metri. Fructele seamănă cu nucile de cocos, au o lungime de 10 până la 12 cm și conțin 3 - 5 semințe cu aproximativ 60-70% ulei. Uleiul este solid sub 22°C și este cunoscut și sub denumirea de ceară de Babassu sau grăsime de Babassu. Are un conținut ridicat de acid lauric și oferă o senzație moale pe piele. La contactul cu pielea, se topește. Utilizare: Farmaceutic: * Ameliorează problemele pielii Alimente: * Ingredient în produse de patiserie și dulciuri * Fabricarea margarinei Cosmetic: * Protecția pielii * Fabricarea cremelor și șampoanelor * Ameliorează problemele pielii CAS:911078-92-1 EINECS:293-376-2 Culoare: albicioasă până la galben Miros: nucos INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil Depozitare: răcoros, uscat, ferit de lumină, în recipiente închise